R. Teige Elektro AS

Lønningsflaten 26 Tlf: 55 22 75 30
5258 Blomsterdalen Fax: 55 22 78 78
Org. no. 971 161 523    Kontonr. 3624.09.12451
Gå til skjema

Du har lagt til 0 produkt(er)

Nødlys og lysarmaturer

LOGICA FM med trådløs kommunikasjon

LOGICA FM med trådløs kommunikasjon

Logica FM systemet er et desentralisert system med sentral overvåkning. All kommunikasjon foregår trådløst etter repeater prinsippet. Til systemet er det utviklet norsk programvare for PC. Til systemt kan de fleste armaturene i Beghelli sortimentet benyttes, så lenge de kan tilkobles en FM antenne med ID.

LOGICA BUS (Dali kompatibert) system

LOGICA BUS (Dali kompatibert) system

LOGICA BUS systemet er et desentralisert system med BUS 2 leder BUS kabel. Systemet og armaturene med BUS tilkobling er Dali kompatible. Til systemet er det utviklet norsk programvare for PC. Til systemet kan de fleste armaturene i Beghelli sortimentet som har terminal for BUS benyttes.

OPTICOM systemet

OPTICOM systemet

Opticom systemet tar selvtest armaturene videre til en ny dimmensjon. Hver armatur som har Opticom teknologi kan tilknyttes systemet. Anlegget registeres i Beghelli skyen via  app nedlastet fra "Play store" til IOS eller Android. Anlegget registeres i skyen og med Opticom sensoren leses armaturene inn det det respekive anlegg. Anlegget driftes fra telefo, nettbrett eller PC. Kontakt oss for mer informasjon

SICURO 24 volt sentralisert system

SICURO 24 volt sentralisert system

Sicuro 24Volt sentralisert system med addreserte armaturer. Driftes fra sentralens front panel eller norsk programvare for PC. Sentralene kan kobles sammen i nettverk med BUS kabel. Amaturer finnes i katalog men enkelte produktnavn er forskjellige til Beghelli SPA variantene. Ta kontakt for nærmere informasjon.