R. Teige Elektro AS

Lønningsflaten 26 Tlf: 55 22 75 30
5258 Blomsterdalen Fax: 55 22 78 78
Org. no. 971 161 523    Kontonr. 3624.09.12451

Velkommen til R. Teige Elektro AS

R. Teige Elektro AS er et selvstendig trading selskap. Virksomheten er primært knyttet til prosjektering av behov, import, og salg av elektro produkter. Selskapet ble skilt ut sin nåværende form i 1994. Selskapet var opprinnelig en del av handelsavdelingen til Aker Elektro AS som ble solgt ut av Akergruppen i 1984. Den tidligere handelsavdelingen består nå av 4 selskaper hvor R. Teige Elektro AS er et av disse. Produktene og de ansatte har fulgt selskapet siden starten i 1984.

Vi forhandler nødlys, sikkerhetsbelysning og eksplosjonssikre armaturer (Ex). Samt elektriske heatere for Ex områder. Våre produkter er levert av Beghelli, GIFAS, Chalmit lightning og Eltron Chromalox. Våre leverandører er ledende produsenter i Europa innen sine produktområder. R. Teige Elektro har mer enn 25 års erfaring med de respektive leverandører, og deres produkter.

Chalmit lightning sine produkter blir i stor grad benyttet i den norske olje og gass industrien, og andre områder hvor det foreligger krav til Ex-sertifisert belysning. R. Teige Elektro har levert Chalmit produkter til majoriteten av offshore installasjoner på norsk sektor, og landbaserte prosessanlegg tilknyttet disse. Chalmit Lighting er verdensledende leverandør av Ex belysning

Beghelli er en av markedslederne på salg av nødlys i Norge og Europa. Alle produkter og reservedeler til leverte typer er lagerført i Bergen. Ved behov foretar RTE service på installerte anlegg. Vi bistår også ved behov i forbindelse med oppstart av nye anlegg. Vi foretar gjerne av lysberegning av bygg i forbindelse med prosjektering av anlegg, alternativt kan lysberegningsprogram oversendes på forespørsel.

Eltron Chromalox er en av verdens største produsenter av elektriske heatere og representert på de fleste felt i Nordsjøen.

GIFAS Electric er en av Europas største produsenter av LED sikkerhets og evakuerings belysning for vei tuneller, tog tuneller og samferdsel forøvrig.